Monday, April 8, 2024

Royal Canin Urinary Canine Treats 17.6 Oz

Must read

Prijzen Vergelijken Op Basis Van Merk

ROYAL CANIN BEST DIET PLAN | GERMAN SHEPHERD | 6 MONTHS OLD | MAX |

Zoeken is een stuk gemakkelijker wanneer je precies weet naar welkmerk je op zoek bent. Bij Bigshopper kun je prijzen vergelijken opbasis van merk. Wij proberen zoveel mogelijk aanbieders met elkaarte vergelijken hoe meer hoe groter de kans dat je allerbeste deal vandit moment gevonden hebt. Bij ons staat de ervaring van de gebruikersop de eerste plaats. Om die reden vernieuwen wij dag in dag uitonze website, niet alleen met nieuwe updates, maar ook met de meestrecente data die de webshops ons aanleveren. Zo ontsnapt er geennieuwe actie of aanbieding aan onze aandacht. En zoeken op merkdoe je eenvoudig op alfabet!

Productinformatie Royal Canin Veterinary Urinary S/o Kattenvoer

Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer is een dieetvoer voor katten met urinewegproblemen en is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. Heeft uw kat moeite met plassen? Dierenartsen kunnen een speciale voeding zoals deze voorschrijven die dergelijke urinewegproblemen oplost. Deze voeding van Royal Canin stimuleert de vochtopname van uw kat, waardoor de urine minder geconcentreerd wordt en plassen wordt vergemakkelijkt. Maar belangrijker nog het bevordert het oplossen van de struviet- en calciumoxalaatstenen die de urinewegproblemen veroorzaken. Ook helpt de speciale samenstelling, met onder meer een verlaagd magnesiumgehalte, bij het verminderen van de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen. Zo kan uw kat al snel weer zonder tegenzin naar de kattenbak.

Alle producten in het Royal Canin Urinary S/O assortiment voor de kat voldoen aan de High Dilution standaard en dragen daarom optimaal bij aan het oplossen van struvietstenen en blaasgruis.

 • Helpt struviet- en oxalaatstenen oplossen
 • Een verlaagd magnesiumgehalte helpt nieuwe vorming van dergelijke blaasstenen tegen gaan
 • Stimuleert de vochtopname, waardoor de concentratie van de urine wordt verdund
 • Geschikt voor katten met urinewegproblemen en van alle leeftijden

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary S/O kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Voedingsadvies Royal Canin Sensitivity Control Kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Sensitivity Control kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Recommended Reading: Royal Canin Urinary So Aging Calm

Productinformatie Royal Canin Hypoallergenic Kattenvoer

Royal Canin Hypoallergenic kattenvoer is een complete voeding voor katten met een voedselallergie- of intolerantie, of die last hebben van diarree of een darmziekte. De voeding bevat gehydrolyseerd eiwit dat overgevoeligheid helpt verminderen en omega-3-vetzuren die een gezonde huid en vacht bevorderen. Vitaminen in de voeding helpen de weerstand van uw kat op peil houden en dankzij de toevoeging van prebiotica wordt de spijsvertering optimaal ondersteund. De voeding bevat geen gluten en is lactosevrij.

 • Geschikt voor katten met een allergie, intolerantie, darmziekte of diarree
 • Bevat gehydrolyseerd eiwit dat overgevoeligheid helpt minimaliseren
 • Bevat omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en vacht
 • Bevat vitaminen die weerstand bevorderen
 • Bevat pre-biotica voor een optimale spijsvertering
 • Bevat geen gluten en lactose

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot aanbod aan voeding van Royal Canin, speciaal voor katten met bepaalde gevoeligheden. Bestel nu Royal Canin Hypoallergenic kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

Ingredinten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Kattenvoer

Royal Canin Urinary Canine Treats 17.6 Oz Exp March 2018 for sale ...

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, tarwegluten, maïsgluten, tapioca, isolaat van soja-eiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, cichoreipulp, visolie, psylliumschillen en -zaden, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, Tagetes extract Analytische bestanddelenVocht , eiwit , vet , mineralen , zetmeel , overige koolhydraten , voedingsvezels , ruwe celstof

Recommended Reading: Foods That Prevent Urinary Tract Infections

Productinformatie Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Kitten Kattenvoer

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Kitten kattenvoer is geschikt voor kittens tot 12 maanden die wel wat ondersteuning van de spijsvertering kunnen gebruiken. De spijsvertering van uw kitten is nog volop in ontwikkeling en kan daarom gevoelig zijn. Dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor kittens met spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen als braken en diarree. De zeer goed verteerbare formule met uitgebalanceerde vezels, waaronder prebiotica, ondersteunt een gezonde spijsvertering en darmpassage. Het hoge energiegehalte en aangepaste gehaltes calcium en eiwit ondersteunen een gezonde groei van uw kitten.

Speciale dieetvoeding van de dierenartsRoyal Canin Gastrointestinal Kitten is speciaal ontwikkelde dierenarts voeding om de spijsvertering van uw kitten te ondersteunen. Dankzij het hoge energiehalte krijgt uw kitten ook met een kleine portie genoeg energie binnen. Zo hoeft u zijn gevoelige maagdarmkanaal niet te belasten met te grote porties. Heeft uw kitten door zijn lastige spijsvertering minder trek in zijn eten? Royal Canin Gastrointestinal Kitten is juist erg smakelijk en kan eenvoudig geweekt worden om zijn eetlust te bevorderen.

Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. De geadviseerde gebruiksduur van Royal Canin Gastrointestinal Kitten is 1-2 weken bij acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode tot het volledige herstel is bereikt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Kattenvoer

Royal Canin Hepatic kat biedt een oplossing voor problemen met de lever. Het voer helpt de klinische symptomen en mogelijke complicaties te verminderen. Ook is de voeding zeer geschikt voor katten met een slechte eetlust. De duur van de dieettherapie is afhankelijk van de oorzaak en regeneratiecapaciteit van het leverweefsel. Het kan noodzakelijk blijken dat uw kat de voeding levenslang blijft gebruiken. Om de belasting van de lever laag te houden wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over meerdere maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Also Check: Azo Urinary Pain Relief For Males

Voedingsadvies Royal Canin Hypoallergenic Kattenvoer

De onderstaande tabel geeft aan hoeveel voeding u uw kat per dag kunt geven op basis van een ondergewicht, normaal gewicht of overgewicht. De hoeveelheden zijn richtlijnen die in overleg met uw dierenarts aangepast kunnen worden.Verdeel de hoeveelheid voeding over meerdere maaltijden en geef uw kat altijd voldoende drinkwater bij het eten. De houdbaarheid van Royal Canin Hypoallergenic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik. Bewaar de verpakking op een koele, droge plek en sluit het na openen goed af.

Lichaamsgewicht kat

How To Order Veterinary Prescription Items

Pet Obesity Christmas – Royal Canin

1. Find Your Products and Add to Cart

Find all the meds and animal health products your pets need and add them to your cart. WinstarRx offers brand-name and generic pet meds at the best price – guaranteed.

2. Select Contact My Vet, Send My Pet’s Rx, or Request a Refill

Once youve added all your prescription and non-prescription items to your cart, go to checkout. In the Order Notes section, please include any additional information. To complete your prescription order request, select Contact my Vet, Send my Pets Rx, or Request a Refill and submit payment.

3. Submit Payment & Rx Order Request Verification

Once we receive your order request, we will contact your veterinarian to obtain authorization. You will receive status updates and be notified when your order is ready or has been shipped.

As of June 2021, local delivery and pickup from our office is available to customers in Delaware.

Please sign up for a mailing list and we will be sure to update you as soon as our service is available outside of Delaware.

Prescription Refill Requests

Once we receive your prescription order request, we will contact your veterinarian to request prescription authorization. All non-prescription items will ship and prescription required items will be delivered or shipped as soon as we receive prescription authorization. You will receive status updates and be notified when your order is ready or has been shipped.

Don’t Miss: Female Urinary Tract Infection Symptoms

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Mobility Kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer is een speciaal ontwikkelde, uitgebalanceerde en volledige voeding ter ondersteuning van de gewrichten van de ouder wordende kat. Groenlipmossel uit Nieuw Zeeland, chondroïtine en glucosamine helpen bij de ondersteuning van de gewrichten en de verbetering van de mobiliteit, wat bevordert dat uw kat soepeler kan bewegen. Een hoog gehalte aan EPA en DHA ondersteunt de gewrichten. Dit helpt de levenskwaliteit van uw kat verbeteren. Verschillende antioxidanten dragen bij aan het beschermen van de gezonde cellen en weefsels. Daarnaast wordt de nierfunctie van de kat ondersteund, doordat het voer slechts een laag fosforgehalte heeft. De voeding bevat een verlaagd caloriegehalte om overgewicht zo veel mogelijk te helpen voorkomen. Dit draagt bij aan een verminderde belasting van de gewrichten.

 • Ondersteunt de gewrichten

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer. Hier vindt u onder andere Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer.

Ingredinten Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Hairball Kattenvoer

Samenstelling: gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, rijst, plantaardige vezels, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van gevogeltelever, tarwe, maïsgluten, mineralen, bietenpulp, sojaolie, gistproducten, visolie, psylliumschil en psylliumzaden , fructo-oligo-sacchariden , hydrolysaat van gist , bernagieolie, tagetes extract .

Toevoegingsmiddelen per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 30500 IE, Vitamine D3 800 IE, E1 38 mg, E2 3,8 mg, E4 12 mg, E5 50 mg, E6 138 mg, E8 0,06 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong 10 g. Conserveermiddelen: Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 36 %, Ruw vet 14 %, Ruwe as 9,2 %, Ruwe celstof 7,4 %, EPA en DHA 0,32 %.

*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Voedingsadvies: Zie voedingstabel op de verpakking.

Bewaren het voer op een droge plek en in een koele omgeving. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid bij voorkeur over 2 maaltijden.

Recommended Reading: Royal Canin Urinary Tract Food

Prijzen Vergelijken Per Productcategorie

Appels met peren vergelijken heeft niet zoveel zin. Daarom kunje bij Bigshopper op verschillende productcategorieën filteren.Zo vind je gemakkelijk per productgroep de scherpste aanbieding.Klik eenvoudig door en je kunt meteen je aankoop doen opde site van de aanbieder. Ben je op zoek naar een brede productgroepzoals elektronica? Of ben je er al over uit dat je een computerwilt kopen? In beide gevallen kun je bij Bigshopper deprijzen vergelijken per productcategorie en krijg je direct debeste deals in beeld! Op onze site vind je onder andere de volgendebrede productcategorieën:

Royal Canin Prescription Diet Urinary Dog Treats

Royal Canin Veterinary Diet Hydrolyzed Protein Canine Dog Treats, 17.6 ...

Add to cart for price!

Royal Canin Urinary dog treats are part of a comprehensive line of veterinary-exclusive formulas for dogs with urinary tract or bladder health concerns. These urinary dog treats are the perfect way to reward your dog while theyre on a Royal Canin Urinary SO diet. This formula promotes a urinary environment unfavorable to the formation of both struvite and calcium oxalate crystals. These dog treats are a great way to bond with your favorite pal without interfering with their therapeutic diet. Remember, treats should only make up 10 percent of your dogs daily calorie intake, and always consult your veterinarian first.

Supports urinary health with the exclusive S/O Index, and creates an environment unfavorable to crystal formation in the bladder

Urinary dog treats formulated to be compatible with Royal Canin Urinary SO diets

Perfect treat for dogs requiring long-term urinary support and bladder care

Great way to reward dogs on a urinary dog food diet with only 6.7 calories per treat

Recommended Reading: Best Way To Clean Urinary Tract

Prijzen Vergelijken Op Basis Van Verkoper

Wil je het liefst bestellen bij een webshop met expertise die jou debeste mogelijke informatie en service kan bieden? Talloze verkopershebben zich bij onze vergelijkingssite aangesloten. Klik de shop vanje voorkeur aan en je ziet direct een overzicht van het actuele aanbod,van laag naar hoog gerangschikt. En wil je weten of er toch nog eengoedkopere aanbieder is? Maak dan gebruik van de zwarte vergelijkingsknop.Met de rode knop ga je direct naar de verkoper zelf om hetproduct van jouw voorkeur te bestellen.

Ingredinten Royal Canin Veterinary Diet Dental Kattenvoer

Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee , hydrolysaat van schaaldieren , tagetes extract , hydrolysaat van kraakbeen Gemiddelde analyse Overige koolhydraten , zetmeel , eiwit , vetten , voedingsvezels , mineralen , vocht , ruwe celstof , EPA/DHA .Toevoegingsmiddelen Vitamine A , vitamine D3 , ijzer , jodium , koper , mangaan , zink , selenium . Pentanatriumfosfaat , antioxidanten.

Read Also: How To Relieve Urinary Retention

Productinformatie Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal kattenvoer is een complete veterinaire droogvoeding voor katten. Gefermenteerde vezels zoals bietenpulp en FOS bevorderen de gezonde darmmotoriek. Daarnaast worden ze door de microflora in de darmen opgegeten en bevorderen ze op deze wijze de gezondheid van de darmflora. Het lokale immuunsysteem van de darmen wordt ondersteund door mannan-oligosacchariden , dat helpt pathogene bacteriën te neutraliseren door eraan te hechten. Proteïnen met hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. De hoge energiedichtheid maakt het voeren van kleine maaltijden mogelijk, wat de darmen helpt ontlasten. Katten met spijsverteringsproblemen lijden vaak aan een matige eetlust en gewichtsverlies. Een hoge smakelijkheid bevordert de spontane voedselopname en daarmee genezing. EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren die de darmgezondheid ondersteunen. Dit voer kunt u uw kat voeren op advies van uw dierenarts.Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Gastrointestinal kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Royal Canin Original Canine Treats 176 Oz

ROYAL CANIN GAINT PUPPY DRY FOOD UNPACKING IN TELUGU
Description

Ingredients

Oat groats, brewers rice, apple pomace, natural flavors, tomato pomace, coconut oil, powdered cellulose, flaxseed, calcium carbonate, potassium chloride, fructooligosaccharides, choline chloride, taurine, trace minerals , vitamins , L-carnitine, carotene, rosemary extract, preserved with mixed tocopherols and citric acid.

Calorie Content

This diet contains 3129 kilocalories of metabolizable energy per kilogram or 4.7 kilocalories ME per treat on an as fed basis .

Read Also: How To Relieve Urinary Tract Pain

Urinary So Aging 7+ Dry Dog Food

Royal Canin Urinary SO Aging 7+ is a veterinary exclusive dry dog food to support urinary health in aging dogs As a result of increased demand, you may experience difficulty purchasing certain products in the coming months. If you need an alternative diet recommendation or help locating a product, please contact our Nutritional Advisors at 800-592-6687 or via our Live Chat function.

Available in

Natvoeding Ter Ondersteuning Van De Urinewegen Bij Honden Met Neiging Tot Overgewicht Of Na Castratie/sterilisatie

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Wet Hond biedt ondersteuning aan de urinewegen van je volwassen hond met neiging tot overgewicht of na castratie/sterilisatie.

 • Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Wet Hond – 12 x 100 g

  10,65

 • Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Wet Hond – 24 x 100 g

  Bundelprijs

Op voorraad – Voor 21:00 besteld, morgen in huis *

Gratis verzending

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *

Don’t Miss: Best Food For Feline Urinary Tract Health

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Dental Kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten met gebitsproblemen zoals tandplak en tandsteen. Deze problemen kunnen leiden tot pijnlijke ontstekingen en zelfs verlies van tanden of kiezen. Als uw kat een gevoelig gebit heeft, kan uw dierenarts adviseren om Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer te geven. Deze smakelijke voeding helpt de vorming van tandplak en tandsteen verminderen, dankzij de speciale structuur, vorm en grootte van de brokjes, alsmede dankzij speciaal toegevoegde voedingsstoffen. Zo draagt Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer bij aan de verbetering van het gebit van uw kat en aan een frissere adem. Ook bevordert de voeding een gezonde spijsvertering, beperkt het de vorming van haarballen en ondersteunt het de urinewegen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer goedkoop online bestellen. Koop nu Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment aan gezondheidsvoeding voor uw kat.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin Urinary S/o Ageing 7+ Hondenvoer 12x 85g

Royal Canin Gastrointestinal Canine Treats 17 6 Oz for sale online
 • Laagste prijs in de Benelux
 • Advies van dierenartsen

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ is speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw hond moeite heeft met plassen? Dan kan de dierenarts voeding voorschrijven die de urinewegen van uw hond ondersteunt. Problemen met de urinewegen komen bij honden regelmatig voor. Blaasstenen zijn een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen en ontstaan door de vorming van kristallen in de urine van honden. Naarmate uw hond meer vocht opneemt, onstaat er meer urine waardoor de ontwikkeling van kristallen geremd wordt. Uw hond krijgt hierdoor weer een gezonde blaas.

Dankzij de lage S/O Index, gebaseerd op de zuurgraad van de urine, kan Royal Canin Urinary S/O struvietstenen oplossen en zowel struviet- als calciumoxalaatstenen voorkomen.

 • Stimuleert de vochtopnameDoor een verhoogde vochtopname wordt de urine van uw hond minder geconcentreerd.
 • Voor het oplossen van struvietstenenDe speciale samenstelling helpt struvietstenen doeltreffend op te lossen.
 • Vermindert de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenenDe speciale samenstelling vermindert de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaatstenen.
 • Verlaagd energiegehalteEen verlaagd energiegehalte helpt gewichtstoename bij honden met neiging tot overgewicht te beperken.
 • Ondersteunt het gezond ouder worden van viervoeters van 7 jaar en ouder

Also Check: Sacral Nerve Stimulation For Urinary Incontinence

Ingredinten Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Kattenvoer

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, eipoeder, bietenpulp, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist , Tagetes extract .Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 32.0 %, ruw vet 22.0 %, ruwe vezel 5.1 %, ruwe as 8.5 %, calcium 1.02 %, fosfor 1.02 %, magnesium 0.06 %, arachidonzuur 0.1 %, vitamine B8 3.31 mg, chloride 1.03 %, choline 2500.0 mg, ijzer 201.0 mg, vocht 7.0 %, vitamine B9 14.9 mg, jodium 2.7 mg, kalium 1.0 %, koper 21.0 mg, linolzuur 4.03 %.

Speciale Dieetvoeding Van De Dierenarts

Urinary S/O Diet van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen zoals struviet te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je hond beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Zorg sowieso altijd voor voldoende vers drinkwater. Dan plast je hond eventuele kristallen weer uit.

You May Like: A Urinary Tract Infection Uti

More articles

Popular Articles